Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Το συστημικό φάσμα της Κύπρου



Για εμάς τους εθνικοκοινωνιστές το πρόβλημα του τόπου δεν είναι το ΔΗΣΑΚΕΛ.
Διότι και τα άλλα κόμματα που παρήλαυναν στην βουλή και στο κονκλάβιο των μειοδοτών (εθνικό συμβούλιο) ευθύνονται για το κατάντημα της κοινωνίας μας.

το ΔΗΚΟ ευθύνεται για την προδοσία της πατρίδος , για το άνοιγμα των οδοφραγμάτων για το διπλό δημοψήφισμα με την συμμετοχή των εποίκων , για την στήριξη των δύο μεγάλων κομμάτων στην εναλλαγή τους στην εξουσία.
Αλλά και τα άλλα κόμματα ευθύνονται με την σιγή και την συναίνεση τους και στο μοίρασμα της εξουσίας και των οφικίων της.
Στήριξαν επίσης όλοι από κοινού την τραπεζοκρατία , την τραπεζοκρατική οικονομία στο σύνολο της που περιλαμβάνει και τον τρόπο παραγωγής και διακίνησης του κοινωνικού κεφαλαίου.
Ο στόχος για εμάς τους εθνικοκοινωνιστές δεν είναι το ΔΗΣΑΚΕΛ αλλά η ίδια η δημοκρατία τους, ο κοινοβουλευτισμός, η κομματοκρατία , το πελατειακό κράτος , ο στάβλος του Αυγεία που έχουν δημιουργήσει όλοι από κοινού.
Εμείς λέμε ότι η δημοκρατία τους είναι η δυστυχία μας και ότι πρέπει να καταστραφεί  η κομματοκρατούμενη εξουσία και η τραπεζοκρατούμενη οικονομία.
Ο συστημικός εθνικισμός δηλαδή  η ακροδεξιά με εθνικιστικό προσωπείο δεν έρχεται σε σύγκρουση με το σύστημα αλλά το στηρίζει και το ενδυναμώνει ασκώντας μιαν επιδερμική κριτική κινούμενη στο εσωτερικό του συστημικού κύκλου.
Η ακροδεξιά δεν διαφέρει σε τίποτα από τα άλλα συμμορίτικα σχήματα του συστήματος.
Η ακροδεξιά αποτελεί ανάχωμα του συστήματος σε επίπεδο πλέμπας , δηλαδή στην ασύνειδη κατάσταση του λαού που μοιάζει με κοπάδι.
Όμως για τους εκλεκτούς της τρίτης θέσης  η ακροδεξιά με τα συνθήματα της , με την αισθητική της , με την αμάθεια της , με την νοοτροπία της , με τα φερσίματα της , με τις πεποιθήσεις της , είναι το άλλο άφωτο υπόγειο του συστήματος στην δεξιά πολυκατοικία του , εξίσου εχθρικό προς εμάς ,  με το αναρχοαριστερό υπόγειο της αριστεράς πολυκατοικίας .
Η ακροδεξιά εκφράζει το μίσος του συστήματος ενάντια στην επαναστατική ανασυγκρότηση της πολιτικής κοινωνίας από την ιδεολογία του εθνικοκοινωνισμού , ένα μίσος άσβεστο που το έδειξε πολλές φορές στην ιστορία.
Η δημοκρατία τους είναι η δυστυχία μας

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ