Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Οι προδότες πουλούν πατριωτισμό


Διάφοροι δήθεν αντιπολιτευόμενοι των επιλογών της κυβερνήσεως Αναστασιάδη στο κυπριακό , κάνουν λόγο για αναβάθμιση του κατοχικού μορφώματος μέσα από διάφορες ενέργειες ή παραλήψεις της κυβερνήσεως.

Αυτό είναι μεγάλο λάθος αλλά και συγκάλυψη του εγκλήματος της εσχάτης προδοσίας.
Διότι δεν υπάρχει απλά αναβάθμιση του κατοχικού μορφώματος αλλά ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ του κατοχικού μορφώματος και εξίσωση του με την υποβαθμισμένη σε κοινότητα ελληνοκυπρίων , κυπριακή δημοκρατία.
Από το διπλό δημοψήφισμα του 2004 με την συμμετοχή των εποίκων , υπάρχει επίσης αναγνώριση του κατοχικού μορφώματος ως αυτοτελούς εκλογικού σώματος , συνταγματικού υποκειμένου  και ξεχωριστού λαού.
Να σημειωθεί βέβαια πως οι πλείστοι αντιπολιτευόμενοι όπως το ΔΗ.ΚΟ και η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ με τον πρόεδρο της Λιλλήκα , υπουργό τότε της κυβέρνησης Τάσσου Παπαδόπουλου , συνέργησαν οι ίδιοι στην διάπραξη της εσχάτης προδοσίας , οπότε ας σταματήσουν να πουλούν πατριωτισμό περιτυλιγμένο με γαλανόλευκες κορδέλες.
Αν πάρουμε δύναμη εμείς οι εθνικοκοινωνιστές , όλοι αυτοί οι αγύρτες θα καθίσουν στο σκαμνί για να απολογηθούν για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας.

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος ΕΔΗΚ
Ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής Λεμεσού