Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ε.ΔΗ.Κ.: Φωτιά και τσεκούρι στην ελλαδική και κυπριακή κλεπτοκρατία


Η λίστα Λαγκάρντ μπορεί να είναι η άκρη του νήματος για να ξηλωθεί η ελλαδική κλεπτοκρατία.
Ως εθνικιστική αριστερά στηρίζουμε κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης Τσίπρα για να οδηγηθούν οι ένοχοι στη φυλακή και να δημευτεί η περιουσία τους.
Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Ε.ΔΗ.Κ.: Θέσεις για το κοσμικό ανεξίθρησκο κράτος


Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ 

Μια από τις θέσεις και προτάσεις του Ε.ΔΗ.Κ είναι :
Κοσμικό ανεξίθρησκο κράτος χωρίς συμβιωτικές σχέσεις με οποιαδήποτε θρησκευτική οργάνωση .( θέσεις και προτάσεις τουΕ.ΔΗ.Κ... ).
Από θέσεως ιδεολογίας και προγράμματος -που έχουμε καταθέσει στον δημόσιο διάλογο χωρίς βέβαια να μας δοθεί η δυνατότητα να παρουσιάσουμε τις θέσεις μας από τα μέσα ενημέρωσης ούτε για ένα λεπτό , γεγονός πουαναδεικνύει την πολιτισμική κτηνωδία του κυπριακού κατεστημένου-επικροτούμε την πρόταση Κουράκη για κατάργηση της μισθοδοσίας των ιερέων και λοιπών στελεχών της εκκλησίας ή άλλων θρησκευτικών οργανώσεων που παρασιτούν από τους φόρους του λαού.
Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΉ ΑΡΙΣΤΕΡΆ : η μόνη ελπίδα είναι η επανάσταση


Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές πάντα λέγαμε πως τα λεγόμενα προγράμματα διάσωσης και τα μνημόνια που τα ακολουθούν, αποσκοπούσαν και αποσκοπούν στην διάσωση της τραπεζοκρατίας, όπου οι τραπεζίτες τίθενται υπό την υψηλή προστασία του κράτους και του αστικού πολιτικού συστήματος (κομματοκρατικός κοινοβουλευτισμός) .
Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Η κυβέρνηση Τσίπρα από το μετερίζι της εθνικιστικής αριστεράς


Η κυβέρνηση Τσίπρα με την συμμετοχή του Καμένου δείχνει εν πρώτοις  ότι οι Έλληνες μπορούν να συνεννοηθούν ανεξαρτήτως μεταφυσικών ή μυθολογικών αντιλήψεων και να συνεργασθούν στη βάση πολιτικών προγραμμάτων.
Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ε.ΔΗ.Κ.: Τι περιμένουμε από την κυβέρνηση Τσίπρα


Τι ζητούμε εμείς οι εθνικοκοινωνιστές από την κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα :
Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Τιμή στον αρχηγό της ΕΟΚΑ Γεώργιο Γρίβα Διγενή


Αρχηγέ Διγενή , σήμερα στήνει χορό γύρω από τον τάφο σου το τσίρκο της δεξιάς – ακροδεξιάς που είτε εργάζονται για την τουρκοσυνεταιριστική λύση της Δ.Δ.Ο, είτε δηλώνουν αποδοχή της ντεφάκτο ένωσης που σημαίνει την κατάλυση της κυπριακής δημοκρατίας και της αναγνωρισμένης επικράτειας της που θα διχοτομήσει τελειωτικά την Κύπρο.
Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Ψηλά τα λάβαρα της τρίτης ιδεολογίας


Το λεγόμενο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης που εξήγγειλε στις 22 Ιανουαρίου 2015 ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράνγκι είναι μια άμεση χρηματοδότηση των τραπεζιτών και των ομολογιούχων της ολιγαρχίας και τελικά μια έμμεση χρηματοδότηση των καταχρεωμένων κρατών που θα ωφελήσει άμεσα τις ντόπιες ολιγαρχίες.
Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ξεχείλισε ο πατριωτισμός της κ. Θεοχάρους στις Βρυξέλλες


Η ευρωβουλευτής κ. Θεοχάρους μέσα από την κριτική πουασκεί προς την ευρωπαϊκή ένωση αναφορικά με την στάση της στο κυπριακό πρόβλημα, ξεσκεπάζει σε όλο του το μέγεθος τις κούφιες προσδοκίες και υποσχέσεις του κυπριακού πολιτικού κατεστημένου που ήθελε άρον άρον να μπάσει την Κύπρο στην Ε.Ε., για να λύσει το κυπριακό.
Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Γιατί η Κύπρος έγινε στόχος των τσιχαντιστών


Η Κύπρος μπήκε στο στόχαστρο των τσιχαντιστών και λοιπών φανατικών ισλαμιστών εξαιτίας της πολιτικής Αναστασιάση που παραχωρεί με κλειστά μάτια τον γεωστρατηγικό χώρο της Κύπρου στους σχεδιασμούς των Αμερικανών και των ισραηλινών.
Η κυβέρνηση Αναστασιάδη δεν απέκρυψε ποτέ ότι θέλει να μετατρέψει την Κύπρο σε βάση επίθεσης υπό την διαχείριση του ΝΑΤΟ , των εγγλέζων που διατηρούν στρατιωτικές βάσεις στο νησί σε κατεχόμενο έδαφος και των ισραηλινών στους οποίους παρέχονται ήδη διάφορες διευκολύνσεις όπως η χρησιμοποίηση των ραντάρ του Τροόδους και του στρατιωτικού αεροδρομίου “Ανδρέας Παπανδρέου”.
Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ε.ΔΗ.Κ.: Το δικαίωμα της αυτοθέσμισης και της πραγματικής δημοκρατίας


Η προσπάθεια λύσης του κυπριακού, από την εισβολή και εντεύθεν, συνίσταται στην μετατροπή του πρώτου κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης σε ένα δεύτερο κατακτητικό σύνταγμα που θα λαμβάνει υπόψιν τις αλλαγές που επέφερε η τουρκική εισβολή.
Οι πρώτοι που συνέτειναν στην παγίωση και αποδοχή αυτών των αλλαγών είναι οι ηγέτες της “ελληνοκυπριακής κοινότητας”, Κληρίδης και Μακάριος . Την σκυτάλη της υποχώρησης πήραν στη συνέχεια όλοι οι πρόεδροι της δημοκρατίας που ας σημειωθεί ουδέποτε υπερασπίσθηκαν την κυπριακή δημοκρατία αλλά πάντοτε ενεργούσαν ως κοινοτάρχες ,σύμφωνα με το γράμμα του νόμου που μας επέβαλε το Ζυριχικό σύνταγμα.
Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Εθνικοκοινωνισμός: Δωρεάν προϊόντα παραγωγικής βάσης


Σύμφωνα με την οικονομική φιλοσοφία του ελληνικού εθνικοκοινωνισμού που αντιπροσωπεύει το Ε.ΔΗ.Κ. , όλα τα προϊόντα βάσης από τα οποία εξαρτάται το κόστος και η ποιότητα της εθνικής παραγωγής πρέπει να παρέχονται δωρεάν προς την λαϊκή παραγωγική βάση ή με το ελάχιστο κόστος υπό την αυστηρή διαχείριση του κράτους.
Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Να παραιτηθεί η ολέθρια κυβέρνηση Αναστασιάδη


Η λανθασμένη γραμμή Αναστασιάδη στο κυπριακό , γραμμή που αποτελεί συνέχεια της μακράς υποχωρητικότητας και του ραγιαδισμού, έστρεψε και τα Ηνωμένα Έθνη εναντίοντης Κύπρου.
Η αιτία αυτού του γεγονότος πρέπει να αναζητηθεί στα λάθη , στις μειοδοτικές προτάσεις και τις προδοσίες που διέπραξε το κατεστημένο που είχαν ως τελικό αποτέλεσμα την υποβάθμιση της κυπριακής δημοκρατίας και την αναβάθμιση του κατοχικού μορφώματος.
Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Ζήτω το ενωτικό δημοψήφισμα


Το ενωτικό δημοψήφισμα της 15ης Ιανουαρίου 1950 οδήγησε στον εθνικό-απελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ με σκοπό την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα.
Ο αγώνας αυτός προδόθηκε από τους πολιτικούς εκφραστές του και άνοιξε το δρόμο μέσα από το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης να παραμερισθεί το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης – ένωσης και να δοθούν υπέρμετρα και απαράδεκτα δικαιώματα στην μουσουλμανική μειονότητα που συνδέθηκαν με δικαιώματα επέμβασης της Τουρκίας ως εγγυήτριας δύναμης.
Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Η θέση του Ε.ΔΗ.Κ., για το ΚΑΖΙΝΟ


Η κυβέρνηση Αναστασιάδη δεν εγκαταλείπει την λογική των μονοπωλίων ούτε και στο θέμα του ΚΑΖΙΝΟ.
Στα σχέδια της κυβέρνησης είναι να δοθεί το δικαίωμασε ξένη εταιρεία να στήσει ένα καζίνο σε κάθε επαρχεία για να αρπάζει τα λεφτά των παιχτών , οι πλείστοι των οποίων θα είναι κύπριοι, και να τα φυγαδεύει στο εξωτερικό, αφήνοντας κάποιο φορολογικό εισόδημα στο κράτος.
Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Συνεχίζεται το πλιάτσικο της κομματοκρατίας μετά την κατάρρευση των Κ.Α.


Δεν πρόλαβε να καταρρεύσει το τσιφλίκι της κομματοκρατίας που ακούει στο όνομα των κυπριακών αερογραμμών και ήδη ανοίγει ο δρόμος για πραγματοποίηση πτήσεων από άλλες εταιρείες στα πλαίσια του διεθνούς ανταγωνισμού χωρίς να φορτώνεται ο κυπριακός λαός με δυσβάστακτους φόρους για να ταΐζει ένα ζημιογόνο οργανισμό.
Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Η Κύπρος απαλλάχθηκε από το καρκίνωμα των κυπριακών αερογραμμών


Οι κυπριακές αερογραμμές έκλεισαν. Η πατρίδα απαλλάχθηκε από ένα δυσώδες καρκίνωμα.

Υπό την σκέπη των εβραίων και των αμερικάνων η άμυνα της Κύπρου


Η άσκηση της κυριαρχίας της κυπριακής δημοκρατίας επί της ΑΟΖ της , θα στηριχθεί στο Ισραήλ και τους Αμερικάνους , διαλαλεί ο υπουργός άμυνας Χριστόφορος Φωκαίδης .
Την στρατηγική αυτή της άμυνας μας την στηρίζει ο υπουργός στα κοινά συμφέροντα που ενώνουν την Κύπρο με τους ισραηλινούς και τους αμερικάνους.
Στα πλαίσια μάλιστα της άμυνας παρακαλεί τους αμερικάνους να νουθετήσουν την Τουρκία και να την προτρέψουν να σέβεται την κυριαρχία της Κύπρου.
Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Το λαϊκό συντονιστικό κράτος


Κεντρικός άξονας της ιδεολογίας του δημοκρατικού εθνικοκοινωνισμού είναι η πολιτειακή ανασυγκρότηση που θα προκύψει μέσα από την ολοκληρωτική σύγκρουση με το ισχύον κοινοβουλευτικό και ολιγαρχικό σύστημα όπου η συσσώρευση της ισχύος σε λίγους καταλύει την λαϊκή και εθνική κυριαρχία υποτάσσοντας το έθνος στα ξένα συμφέροντα και την λαϊκή παραγωγική βάση στα συμφέροντα της ντόπιας ληστρικής ολιγαρχίας και πλουτοκρατίας.
Όραμα μας είναι η δημιουργία ενός ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ που η ισχύς του θα πηγάζει από τον λαό , από τις παραγωγικές του ενώσεις και τις τοπικές κοινότητες, στη βάση της λαϊκής συνέλευσης και της ανακλητής αντιπροσώπευσης , μέσα από θεσμούς διαφάνειας , αξιοκρατίας , ισηγορίας , ισονομίας και πολυκεντρικής εξουσίας.
Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Νέα υποχώρηση Αναστασιάδη στο εθνικό θέμα


Η κατρακύλα του κυπριακού πολιτικού κατεστημένου υπό την ηγεσία της κυβέρνησης Αναστασιάδη συνεχίζεται χωρίς σταματημό.
Ο πρόεδρος Αναστασιάδης δέχθηκε σε πρώτη φάση να τεθεί το θέμα της ΑΟΖ και του φυσικού αερίου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ως να αποτελούσε μια πτυχή του προβλήματος.
Κάνει βέβαια πως δεν καταλαβαίνει την στρατηγική των τούρκων που αποσκοπεί στην αλλαγή του κρατικού υποκειμένου που θα χειρίζεται το ζήτημα της ενέργειας στην περιοχή της ανατολικής μεσογείου σε σχέση και με τους λοιπούς ενδιαφερόμενους.
Η Τουρκία θέλει να καταργήσει μια για πάντα την κυπριακή δημοκρατία, την οποία δεν αναγνωρίζει και να την αντικαταστήσει με ένα συνεταιριστικό μόρφωμα το οποίο θα βρίσκεται υπό τον απόλυτο έλεγχο της. Αυτός είναι ο στόχος της Τουρκίας και όχι αν θα μοιράζονται τα κέρδη ανάμεσα στις “δύο κοινότητες”.
Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Για την αλλαγή πορείας στο εθνικό θέμα ( κυπριακό)



Αλλαγή πορείας στο εθνικό θέμα της Κύπρου είναι αδύνατη εφόσον στην ηγεσία της κυπριακής δημοκρατίας εναλλάσσονται τα διάφορα σχήματα του πολιτικού κατεστημένου.
Διότι δεν μπορούν αυτοί που έκαναν τόσες παραχωρήσεις στους τούρκους κατακτητές και “τουρκοκύπριιους” συνεργάτες τους , να προτάξουν ξαφνικά νέες αρχές και νέες προτάσεις.
Αυτοί που ενέδωσαν στις αρχές της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας , αρχές που υπονοούν την αναγνώριση των δεδομένων της εισβολής και την ενίσχυση αυτών των δεδομένων με συμφωνίες και πράξεις εσχάτης προδοσίας, δεν μπορούν ξαφνικά να ανακρούσουν πρύμνη και να προτάξουν αρχές και προτάσεις που να δρομολογούν μια νέα πορεία.
Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Οι πρόσφυγες ξεπουλούν την πατρώα γη στους τούρκους


Οι πρόσφυγες ξεπουλούν την γη της σκλαβωμένης πατρίδος στους τούρκους και συγκεκριμένα στο κράτος της Τουρκίας.
Για την προδοτική αυτή πράξη προτάσσουν διάφορες δικαιολογίες οικονομιστικού τύπου.
Όμως η γη της πατρίδος ανήκει στο έθνος και οι διαχειριστές των τεμαχίων ιδιοκτησίας τους οφείλουν να σέβονται πάνω από όλα αυτή την αρχή της εθνικής ιδιοκτησίας που ορίσθηκε με τις θυσίες των ηρώων.
Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Ε.ΔΗ.Κ.:Προτάσεις για άμεση αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης


Το Ε.ΔΗ.Κ εύχεται σε όλους τους τίμιους εργαζόμενους Έλληνες καλή χρονιά.
Για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης προτείνει τα κάτωθι άμεσα μέτρα: