Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Λουκάς Σταύρου : Εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα ξεσηκωθείτε


Όλα τα φερέφωνα του τυραννικού ταξικού ολιγαρχικού συστήματος , δημοσιογράφοι , πολιτικάντηδες , κομματάρχες και διάφοροι μισθοφόροι ( που έχουν μισθόν από τους φόρους του λαού ) διαλαλούν πως θα ήταν κατάντημα να φτάσουμε στο σημείο να βάλουμε τον εργάτη του ιδιωτικού τομέα ενάντια στον εργαζόμενο του δημοσίου ( εννοώντας και τους ημικρατικούς).
Δηλαδή ζητούν να αποσιωπήσουμε την τεράστια αδικία που υπόκειται ο εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα και την αγεφύρωτη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε αυτόν και τον εργαζόμενο στον δημόσιο τομέα.
Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Κύπριοι αντισταθείτε στην τραπεζοκρατία

Κύπριε ,
Μην ακούς τι λένε τα κόμματα ότι δήθεν θα σε προστατεύσουν από τις εκποιήσεις. Αφού παραστήσουν στις πρώτες συνεδριάσεις στη βουλή τους υπερασπιστές του λαού στις επόμενες θα συμπορευθούν με την Τρόικα και την κυβέρνηση Αναστασιάδη και από αυτή τη συμπόρευση εσύ θα μεταβληθείς από ιδιοκτήτης της οικίας σου σε ενοικιαστή.
Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Σχέδιο εκποιήσεων = ξεπούλημα της Κύπρου στους εβραίους

Το ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΠΟΙΗΣΕΩΝ που εκπονείται από την Τρόικα και την κυβέρνηση Αναστασιάδη είναι στην ουσία του ένας τρόπος μεταβίβασης των περιουσιών των κυπρίων σε ξένα χέρια και από ότι φαίνεται σε χέρια ισραηλινών που ήδη έχουν εποικήσει το κατεχόμενο τμήμα της κυπριακής δημοκρατίας με αγορές οικοπέδων στα καλύτερα σημεία.
Το ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΠΟΙΗΣΕΩΝ εμπίπτει στην εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου – Ισραήλ την οποία ανακοίνωση κομπορρημονώντας ο Νίκος Αναστασιάδης.
Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Ε.ΔΗ.Κ. : Τρεις βασικές κινήσεις για υπέρβαση του αδιεξόδου


Για να βγούμε από το αδιέξοδο , να διατρήσουμε τον τοίχο του λαβύρινθου , όπως λέει και ο Κορνήλιος Καστοριάδης , είναι αναγκαίες τρεις κινήσεις :
πρώτη : Επιστροφή στη λύρα και δημιουργία κρατικής τράπεζας για μέσου της οποίας θα διοχετευθούν χρήματα στη λαϊκή ΄παραγωγική βάση , βάσει σχεδίου παραγωγικής ανάπτυξης που θα παρακολουθείται από συγκεκριμένο υπουργείο , χωρίς τόκους και άλλες επιβαρύνσεις.
Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΌΣ ΜΑΣ

Θέλετε έναν “εθνικισμό” των παρελάσεων και των μνημοσύνων , να μαζεύστε να καίτε καμιά τούρκικη σημαιούλα και να ονειρεύεστε καμιά θεσούλα στο κυνωβούλιο των προδοτών ή ένα εθνικισμό της ξιφολόγχης , της ορμής και της θύελλας;
Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΟΧΙ στην παράδοση της Κύπρου στο Ισραήλ


Έξω οι εβραίοι απο τα ραντάρ του Τρρόδους. ¨Όχι στη χρήση του πολεμικού αεροδρομίου της Πάφου που είναι προορισμένο για την ελληνική πολεμική αεροπορία.
Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ( ποίηση )


Δεν θα ξεχάσουμε τα δάκρυα
που αυλάκωσαν την όψη μας
όταν μας είπαν πως
«η Κύπρος είναι μακριά» .
Δεν θα ξεχάσουμε τ΄ αδέλφια μας
που άταφα μείναν τα κορμιά τους
στον Άγιο Ιλαρίωνα .
Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Ε.ΔΗ.Κ.: Προς τον τουρκοπροσκυνημένο Νίκο Τορναρίτη

Με πρωτοβουλία του Νίκου Τορναρίτη ( κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗ.ΣΥ.) θα διδάσκεται στα σχολεία της Κύπρου το “πολίτευμα” τηςΟμοσπονδίας κατά την έκφραση του εν λόγω φωστήρα.
Τα πολιτεύματα Νίκο Τορναρίτη τα κάνουν οι άνθρωποι - πολίτες σε συνθήκες ελευθερίας , ισηγορίας και ισονομίας.

ΟΧΙ στη κάρτα οπαδού ΝΑΙ στη κάρτα του σκλάβου

Σήμερα διαδηλώνει η νεολαία των ποδοσφαιρικών ομάδων ενάντια στην κάρτα οπαδού.
Για την πατρίδα που την ξεπουλούν οι προδότες πότε θα διαδηλώσουν;
Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΠΈΝΤΕ ΚΑΤΕΥΘΎΝΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΌ


Η πορεία του κυπριακού μπορεί να πάρει τις ακόλουθες κατευθύνσεις αν κρίνουμε από τα δεδομένα και τις συμπαρομαρτούσες συνθήκες οι οποίες βέβαια βρίσκονται σε διαρκή αλλαγή. Οπότε κάθε πρόβλεψη καθίσταται πιθανή και όχι αναπόφευκτη.
Πρώτη κατεύθυνση :
Αδιέξοδο στις συνομιλίες και πολύμορφη αντίδραση της κατοχικής πλευράς αναφορικά με το θέμα της λεγόμενης απομόνωσης των “τουρκοκυπρίων' και την “μονομερή” εκμετάλλευση της κυπριακής ΑΟΖ.
Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Ε.ΔΗ.Κ : ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι κύριοι αυτής της γης είμαστε εμείς οι έλληνες και καμιά μειονότητα δεν μπορεί να αναιρέσει την βούληση μας για ελευθερία και ΕΝΩΣΗ με την μητέρα Ελλάδα.
Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

ΕΔΗΚ : Όχι σε κοινές (δήθεν αντικατοχικές) εκδηλώσεις με τους μειοδότες

Ο Γιώργος Λιλλήκας συμμετείχε στο υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης Τάσσου Παπαδόπουλου όταν συνέβησαν οι τρεις μεγάλες προδοσίες στο εθνικό θέμα.
  • Η άρση της εμπολέμου καταστάσεως και το άνοιγμα των οδοφραγμάτων.
  • Η αποδοχή του σχεδίου Ανάν προς δημοψήφισμα και το διπλό δημοψήφισμα με την συμμετοχή των εποίκων.
  • Ο κανονισμός της πράσινης γραμμής που άνοιξε τις πύλες στη διέλευση τουρκικών προϊόντων στην ελεύθερη επικράτεια της κυπριακής δημοκρατίας και αναγνώρισε τα όργανα του κατοχικού μορφώματος όπως το λεγόμενο εμπορικό επιμελητήριο της κατοχής.
Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Ε.ΔΗ.Κ. : Σπάστε το αδιέξοδο της προδοσίας

Το εθνικό θέμα της Κύπρου οδηγήθηκε σε αδιέξοδο μέσα από τους χειρισμούς των ηγεσιών της κυπριακής δημοκρατίας .
Οι πολλαπλές υποχωρήσεις που κατατέθηκαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αλλά και οι εμπράγματες παραχωρήσεις προς τους κατακτητές , όπως η άρση της εμπολέμου καταστάσεως , το άνοιγμα των οδοφραγμάτων , το διπλό δημοψήφισμα με την συμμετοχή των εποίκων το 2004 , ο κανονισμός της πράσινης γραμμής και η τελευταία πρόταση για επιστροφή της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου με ανταλλάγματα που αναβαθμίζουν σε περιωπή αυτάρκους κρατικού μορφώματος το κατοχικό μόρφωμα , όλα αυτά οδηγούν είτε στην νομιμοποίηση της διχοτόμησης είτε σε ένα τουρκοσυνεταιριστικό μόρφωμα υπό την πινακίδα της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας ( Δ.Δ.Ο. ) που θα αποτελέσει πολιτικό προγεφύρωμα για πλήρη εκτουρκισμό της Κύπρου και εκδίωξη του ελληνισμού από τα πατρογονικά χώματα του.
Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ε.ΔΗ.Κ.: Καλούμε σε ατσάλινη αντίσταση στην επιβολή της αδικίας της Δ.Δ.Ο.


Το κονκλάβιο των μειοδοτών ( εθνικό συμβούλιο ) αποφάνθηκε πως ο στόχος κάθε στρατηγικής που δυνατόν να αλλάξει ή όχι είναι η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία .
Ο στόχος αυτός προϋποθέτει την αποδοχή των πολιτικών στόχων της εισβολής και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί δίκαιο που να είναι διεθνώς αποδεκτό. Τουναντίον η ΔΔΟ αποτελεί συνθήκη κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου .
Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Τιμή στους ήρωες των Λ.Ο.Κ., και της ΕΟΚΑ Β

(κάτω το έμβλημα της αγγλικής αποικιοκρατίας)

Τιμούμε σήμερα τους ηρωικούς λοκατζήδες και τους πολεμιστές της ΕΟΚΑ Β , πού έπεσαν στην γραμμή της εφόδου κατά του τυραννικού και ανθελληνικού καθεστώτος του Μιχάλη Μούσκου που εξέφραζε τα ρυπαρά συμφέροντα της εκκλησιαστικό-ιδιωτικής ολιγαρχίας -πλουτοκρατίας της Κύπρου.
Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Για την συνεδρία του “εθνικού” συμβουλίου


Το κονκλάβιο των μειοδοτών ( εθνικό συμβούλιο ) συνεδριάζει σήμερα με θέμα την ακολουθούμενη στρατηγική στο κυπριακό και την κατάθεση προτάσεων για συνέχιση ή αλλαγή αυτής της στρατηγικής.
Ποια αλλαγή στρατηγικής θα προτείνουν οι διαπρέψαντες επί έτη στην μειοδοσία , ούτε οι αθάνατοι θεοί γνωρίζουν.
Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Ο εθνικισμός του χρυσαυγίτη Χρήστου Γούδη


Ο καθηγητής Χρήστος Γούδης , συνεργάτης και υποψήφιος της Χρυσής Αυγής , σε πρόσφατο άρθρο του , που βρίθει αναφορών στη βίβλο και στους εβραίους , ονομάζει τον Τάσσο Παπαδόπουλο , “ εθνικιστή ηγέτη”.
Που είναι ο εθνικισμός του Τάσσου Παπαδόπουλου;
Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Λευτεριά στη Παλαιστίνη – Λευτεριά στις πατρίδες μας

Η στήριξη του αγώνα των Παλαιστινίων για μια ελεύθερη Παλαιστίνη είναι αλληλένδετη με τον αγώνα του εθνικοκοινωνισμού και γενικά τον αγώνα της τρίτης ιδεολογίας για απελευθέρωση των εθνών μας από το σιωνιστικό υπερκράτος και τα συστήματα του που αναπτύσσει ως καρκινώματα στις πατρίδες μας δια μέσου των προσκυνημένων ντόπιων ολιγαρχιών.
Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Τα παιδιά της Παλαιστίνης – Εμβάθυνση σχέσεων Κύπρου – Ισραήλ

 ( ιδού τα έργα των εβραίων ) 
Εμβάθυνση των σχέσεων της Κύπρου με το Ισραήλ ανακοίνωσε προ ημερών ο Νίκος Αναστασιάδης ενώ ο υπουργός εξωτερικών Κασουλίδης διαβεβαίωσε ότι από τα ραντάρ του Τροόδους υπάρχει συνεπόπτευση της κυπριακής ΑΟΖ με τους Ισραηλινούς.
Θα τους δώσουν και το αεροδρόμιο της Πάφου που φτιάχτηκε , αν θυμάται κανείς , για να εξυπηρετήσει το ενιαίο αμυντικό δόγμα Ελλάδος – Κύπρου;
Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Κοινοτισμός και ελευθερία

Ο κοινοτισμός ως τρόπος που δομεί την πολιτεία δεν μπορεί να εδραιωθεί πάνω σε μεταφυσικές “αλήθειες” που εκλαμβάνονται ή ορίζονται ως τέτοιες χάριν σκοπιμοτήτων , είτε αυτές αφορούν την εξυπηρέτηση της λεγόμενης ηθικής αρχής είτε την εξυπηρέτηση άλλων εξουσιαστικών συμφερόντων.
Η πολιτεία που κλείνει τον ουρανό της κάτω απο μιαν αδιαμφισβήτητη “αλήθεια” είναι στην ουσία μια μεγάλη φυλακή της ψυχής και των πολιτών.
Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Ο Αναστασιάδης παραχώρησε την ΕΠΟΠΤΕΙΑ της ΑΟΖ μας στους Εβραίους

Την ώρα που οι φιγούρες της εθνικοφροσύνης της κυπριακής ολιγαρχίας με την πρώτη ευκαιρία τονίζουν πως θα ήταν ατίμωση μεγίστη να εκλαμβάνονται ως διορισμένοι νομάρχες απο έλληνες πολιτικούς , επαναλαμβάνοντας την προπέτεια του ολετήρα Μιχάλη Μούσκου , την ίδια ώρα παραχωρούν στο Ισραήλ δικαιώματα συγκυριαρχίας και συνεποπτείας της κυπριακής ΑΟΖ μέσω των ραντάρ του Τροόδους με την δικαιολογία ότι «υπάρχει αντικειμενική δυσκολία να παρακολουθούμε πλήρως της ΑΟΖ μας με τα δικά μας μέσα” κατά δήλωση του Κασουλίδη.
Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΕΔΗΚ: προς την μαντάμ Ελένη Θεοχάρους

Στην κόντρα μεταξύ Ευάγγελου Βενιζέλου και Ελένης Θεοχάρους η δεύτερη με υπερ-πατριωτικό στόμφο έγραψε μεταξύ άλλων πως δεν είναι διορισμένη νομάρχης για να παίρνει εντολές από τον Βενιζέλο.
Επανέλαβε η κ Θεοχάρους την γνωστή φράση του Μιχάλη Μούσκου ( Μακάριος Γ ) την οποία ανέφερε προς την τότε στρατιωτική κυβέρνηση.
Η αστική ψευτοπατριωτική , εθνικοβρομίζουσα πλουτοκρατία και ολιγαρχία της Κύπρου σε κάθε ευκαιρία προβάλλει το ατού της , ότι δήθεν εδράζει την δύναμη της στη ψήφο του κυπριακού λαού και άλλα τέτοια κουρουφέξαλα.

Λουκάς Σταύρου : Η Αμερικανόδουλη πολιτική Αναστασιάδη και το φυσικό αέριο


Η υπόθεση του φυσικού αερίου της κυπριακής ΑΟΖ , υπό την πολιτική διαχείριση της Αμερικανόδουλης κυβερνήσεως Αναστασιάδη θα καταλήξει σε δραματική οικονομική αποτυχία και θα περιέλθει στα χέρια των εταιριών εξόρυξης με μηδενικό όφελος προς την κυπριακή δημοκρατία.
Η αιτία αυτής της καταστροφής θα είναι η ανταγωνιστική σχέση που καλλιεργεί ήδη η Αμερική και Ευρωπαϊκή Ένωση απέναντι στη Ρωσία ως προμηθεύτρια χώρα.
Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Εθνικοκοινωνική εναντίωση στο αστικό κυπριακό κράτος


Για να συντηρηθεί το υπέρογκο και παρασιτικό δημόσιο , συμπεριλαμβανομένων των κομματικών τσιφλικιών των ημικρατικών , δύο τρόποι υπάρχουν.
Ο ένας είναι η ΒΙΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ στην παραγωγική βάση του λαού και ο άλλος είναι τα ΔΑΝΕΙΑ του κράτους απο ντόπιες και ξένες τράπεζες που έχουν σαν αποτέλεσμα να φορτώνονται και αυτά στην παραγωγική βάση αλλά και να εκθέτουν σε ξεπούλημα κάθε μορφή εθνικού πλούτου.
Αν αυτό δεν μπορείς να το καταλάβεις , εργαζόμενε της ιδιωτικής οικονομίας , τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.
Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Κυπριακό : Ο χάρτης του λαβυρίνθου

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης περιμένει τον Έρογλου να καταθέσει προτάσεις “..πάνω στα θεμελιώδη κεφάλαια του κυπριακού όπως το εδαφικό , την ασφάλεια , τις εγγυήσεις και το θέμα των εποίκων...” ώστε να απομείνει η τελευταία φάση του αίσχους του πάρε – δώσε.
Ο Έρογλου από την άλλη αρνείται να δεχθεί τα λεγόμενα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) και αναμένει την καταγραφή ενός οδικού χάρτη που θα οδηγήσει στα ΔΥΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ.
Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Η επόμενη νικηφόρος ενέργεια των τούρκων μετά την εισβολή του 1974 έγινε το 2003 με το άνοιγμα των οδοφραγμάτων και την εμπράγματη άρση της εμπολέμου καταστάσεως εκ μέρους της κυπριακής δημοκρατίας.
Από τότε άρχισε η άλωση ολόκληρης της Κύπρου και το γκρέμισμα της κυπριακής δημοκρατίας με πράξεις που επακολούθησαν της άρσης της εμπολέμου καταστάσεως όπως η αποδοχή κατάθεσης του σχεδίου Ανάν σε δημοψήφισμα και μάλιστα διπλό με την συμμετοχή των εποίκων και άλλα αίσχη και προδοσίες που διεπράχθησαν στον κατήφορο της μειοδοσίας.