Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο εισάγει την Ελλάδα στο νέο μεσαίωνα

Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που ετοιμάζει το πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα αποτελεί απόδειξη της υποταγής του στο σιωνισμό και επιβεβαιώνει ότι η μεγάλη μας πατρίδα , η Ελλάδα , τελεί υπό σιωνιστική κατοχή με την συνεργασία της ντόπιας ολιγαρχίας.
Αν περάσει το νομοσχέδιο η Ελλάδα εισέρχεται πλέον επίσημα στο νέο σκοταδιστικό μεσαίωνα όπου η ιστορική αλήθεια γράφεται από τα δικαστήρια και βουλευτήρια και όχι από την επιστήμη της ιστορίας που εδράζεται στην αρχή της έρευνας και της αμφισβήτησης.
Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Περί του “κοινωνικού” δείπνου του προέδρου της Κ.Δ. και του εκπροσώπου των κατακτητών


Απόσυρση των προσφορών Χριστόφια αναμένει ο Νικόλας Παπαδόπουλος από τον Αναστασιάδη στο αποψινό “κοινωνικό” δείπνο που θα έχει με τον εκπρόσωπο της κατοχής , Έρογλου και τον Ντάουνερ.
Για την αναβάθμιση -αναγνώριση του κατοχικού μορφώματος μέσα από την πρόταση Αναστασιάδη ( που ας σημειωθεί τέθηκε και επί κυβερνήσεως Χριστόφια) για επιστροφή της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου με αντάλλαγμα το απευθείας εμπόριο με την Ε.Ε. , ούτε κουβέντα δεν κάνουν οι καρεκλοκένταυροι του μειοδοτικού ΔΗ.ΚΟ.
Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Το δίδαγμα από την άλωση της Κωνσταντινούπολης


Αν κρίνουμε από τα γραφόμενα του Γεωργίου Πλήθωνος Γεμιστού στις προτροπές του προς τους δεσπότες του Μοριά και τον αυτοκράτορα , η αυτοκρατορία σάπισε εκ των ένδον λόγω της συσσώρευσης υπέρμετρης αδικίας και καταλήστευσης των λαϊκών μαζών από μια στυγνή ολιγαρχία αφενός και αφετέρου λόγω της ελλιπούς παιδείας η οποία αντικαταστάθηκε από την θρησκοληψία.
Τα δύο αυτά φαινόμενα αποδόμησαν το νόημα της ύπαρξης της αυτοκρατορίας και την άφησαν να ολισθήσει στη καταστροφή.

Με απόκρυψη εγγράφων χειρίζεται το κυπριακό ο Αναστασιάδης


Η απόκρυψη της παραλαβής του εγγράφου των Ηνωμένων Εθνών όπου καταγράφονται οι συγκλίσεις και αποκλίσεις των “διακοινοτικών” συνομιλιών δείχνει ότι ο Αναστασιάδης θα ακολουθήσει υπόγειες διαδρομές στο εθνικό θέμα.
Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΌΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΎ Η Ε.Ε.

Οι υπουργοί εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης , υπό την έμπνευση των Βρετανών αποφάσισαν να άρουν το εμπάργκο όπλων προς τους αντάρτες της Συρίας που μάχονται κατά του Μπασάρ αλ Άσαντ.
Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ο εθνικοκοινωνισμός είναι ο εχθρός της ντόπιας και παγκόσμιας τυραννίας


Η αριστερά γαλουχημένη από τα ιδεολογήματα της ταξικής πάλης και της κατάλυσης των πατρίδων και των εθνών υπηρετεί το σύστημα της παγκοσμιοποίησης .
Η δεξιά από την άλλη είναι εξ ορισμού το πολιτικό όργανο της παγκοσμιοποίησης και της παγκόσμιας τραπεζοκρατίας .
Τα ενδιάμεσα πολιτικά ρεύματα , της κεντροδεξιάς ή κεντροαριστεράς παράγουν ψηφοθηρικές τραγελαφικές προτάσεις που ιδεολογικώς εμποτίζονται από τα δύο αντεθνικά άκρα .
Η χριστιανική θρησκεία στο βαθμό που προάγει τον οικουμενισμό και καθυβρίζει την αρχή του έθνους , συμμετέχοντας ταυτόχρονα στο ληστρικό χρηματοπιστωτικό σύστημα , υπηρετεί επίσης την παγκόσμια τυραννία .
Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Η πατριδοκάπηλη σημειολογία του Νικόλα Παπαδόπουλου


Στην ανακοίνωση του Ν. Παπαδόπουλου περί διεκδίκησης της προεδρίας του μειοδοτικού ΔΗ.ΚΟ. (Παραπέμπουμε στην άρση της εμπολέμου καταστάσεως , στο άνοιγμα των οδοφραγμάτων , στην αποδοχή του σχεδίου Ανάν προς δημοψήφισμα , στο διπλό δημοψήφισμα με την συμμετοχή των εποίκων, στο κανονισμό της πράσινης γραμμής , στην 8η Ιουλίου όπου επανατέθηκε η γραμμή της Δ.Δ.Ο. ) κάνει αναφορά στο κυπριακό και στο θέμα της επιστροφής της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου , θεωρώντας το ως ένα από τα μεγάλα ζητήματα που πρέπει να πάρει ξεκάθαρη θέση το ΔΗ.ΚΟ. .

Το τέρας της κυπριακής τραπεζοκρατίας

Το προδοτικό και διαπλεκόμενο Ζυριχικό ρασο-γραβατοφόρο κατεστημένο , στη προσπάθεια του να διασώσει το ληστρικό τραπεζικό του σύστημα δημιούργησε το υπερμέγεθες τέρας της τράπεζας Κύπρου του οποίου τα έξοδα σε μισθούς και ενοίκια με δεδομένη τη μείωση των εργασιών της θα καταβροχθίσουν ολόκληρη την οικονομία της Κύπρου και θα υπερχρεώσουν τον λαό για να δώσουν μέσω αλλεπάλληλων δανείων , ρευστότητα στο χρηματοβόρο τέρας.
Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Νέο αίσχος του Ζυριχικού κατεστημένου : ο Χριστόφιας μοίραζε επιταγές

Και άλλη βρόμα του προδοτικού και ληστρικού Ζυριχικού κατεστημένου βγαίνει στην επιφάνεια.
Το 2008 που συστάθηκε το λεγόμενο ταμείο αλληλεγγύης το οποίο είχε δικαίωμα να χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος της δημοκρατίας κανείς από τα κόμματα – συμμορίες της βουλής δεν μίλησε. Μήτε η τότε αντιπολίτευση μήτε η συμπολίτευση ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ.( εδω , εδώ , εδώ )
Εκ των υστέρων μας λένε ότι ο ολετήρας Χριστόφιας έκοβε επιταγές σε όποιο ήθελε και δεν υπήρχε καμία αρχή σε αυτό το τόπο να τον σταματήσει.
Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Η βουλή επιβραβεύει με λιμουζίνα τον ολετήρα και μειοδότη Χριστόφια

Την ώρα που ο κυπριακός ελληνισμός υπόκειται τα δεινά που προκάλεσαν οι ολέθριες αποφάσεις της σκληρής τυραννίας της τραπεζοκρατίας , η κυπριακή βουλή είναι έτοιμη να απελευθερώσει κεφάλαια προς αγορά λιμουζίνας στον ολετήρα της Κύπρου Δημήτρη Χριστόφια.
Έως πότε πολίτες θα ανέχεστε αυτά τα αίσχη , έως πότε θα υπομένετε και θα υποκύπτετε στην τυραννία του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού και των συμμοριών του ;

ΟΧΙ στη χρησιμοποίηση των αγγλικών βάσεων κατά της Συρίας

Εν όψει της πρωτοβουλίας των Άγγλων για σύγκληση διεθνούς διάσκεψης με σκοπό να κτυπηθεί η νόμιμη κυβέρνηση του Μπασάρ αλ Άσαντ στη Συρία , συμμαχώντας με τους ξενοκίνητους και ξένους “αντάρτες” που δρουν παράνομα στο έδαφος της , καλούμε την κυβέρνηση Αναστασιάδη να απαιτήσει την μη χρήση των κατοχικών αγγλικών βάσεων σε ενδεχόμενη πανσιωνιστική επίθεση .
Οι κατοχικές βάσεις των εγγλέζων πρέπει να καταργηθούν το ταχύτερο δυνατό .
Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Στρατηγικοί άξονες Αναστασιάδη – ο ραγιαδισμός συνεχίζεται

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης βρισκόμενος στη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης διαβεβαίωσε τους εταίρους μας ότι η κυβέρνηση του είναι ένα πειθήνιο όργανο των Ευρωπαίων τοκογλύφων και του ΔΝΤ και ότι κατ' επέκταση συναινεί στους σκοτεινούς σχεδιασμούς περί του λεγομένου άξονος Ισραήλ – Κύπρου – Ελλάδος που στο τέλος θα μας εμφανιστεί ως κοινός σχεδιασμός με τους τούρκους για διέλευση του φυσικού αερίου μέσω Τουρκίας προς Ευρώπη.
Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Έξω η τρόικα – Κάτω οι τραπεζίτες

Η τρόικα βρίσκεται στη Κύπρο με σκοπό να συμβάλει στην αναστύλωση του τραπεζικού συστήματος.
Σε αυτό το σύστημα όπως είναι γνωστό μετέχουν οι ιδιώτες μέτοχοι , η εκκλησία και οι καταθέτες ως δανειστές της τράπεζας που όλοι από κοινού με τρόπο ληστρικό και παρασιτικό απομυζούν την παραγωγική βάση ή την εγκαταλείπουν παντελώς εάν τους τύχουν πιο συμφέρουσες “επενδύσεις”. Τις περισσότερες φορές αυτές οι κερδοφόρες “επενδύσεις” είναι τα κρατικά ομόλογα τα οποία φορτώνονται στους φορολογούμενους.
Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Σχέδιο χειρότερο από εκείνο του Αναν προέκυψε από τις διακοινοτικές συνομιλίες


Ο Χρήστος Κληρίδης διάβασε το έγγραφο των Ηνωμένων Εθνών όπου κατά παραγγελία του Νίκου Αναστασιάδη δόθηκε στους τούρκους κατακτητές και στο πρόεδρο της κυπριακής δημοκρατίας.
Στο έγγραφο αυτό από ότι λέει ο κ. Κληρίδης αναγράφονται προτάσεις που το καθιστούν χειρότερο από το σχέδιο Ανάν.

Εξ ιδίων τα βέλη στο προδοτικό ΔΗ.ΚΟ.

Ο καβγάς για την προεδρία του ΔΗΚΟ μεταξύ Καρογιάν και Παπαδόπουλου σπάζει το περίβλημα του κόμματος και διαχέεται στην πολιτική ατμόσφαιρα του Ζυριχικού κατεστημένου η μπόχα της διαπλοκής των πολιτικών με τα τραπεζικά και ολιγαρχικά συμφέροντα.
Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Εθνικοκοινωνική εναντίωση στο προδοτικό Ζυριχικό κατεστημένο


Η Κύπρος βρισκόμενη σε κατάσταση χρεοκοπίας ως αποτέλεσμα της σοσιαλ-καπιταλιστικής πορείας που ακολουθούσε σε συνθήκες ακραίας διαφθοράς και κομματοκρατικής ολιγαρχικής τυραννίας , δέχεται πιέσεις για περαιτέρω υποχωρήσεις στο εθνικό θέμα.
Το προδοτικό Ζυριχικό κατεστημένο είναι αποφασισμένο να υποχωρήσει στις πιέσεις αν κρίνουμε και από τις προτάσεις Αναστασιάδη , όσες είδαν το φως της δημοσιότητας. Δηλαδή την πρόταση επιστροφής της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου με σαφή αναβάθμιση του κατοχικού μορφώματος ως και τον διορισμό εκπροσώπου της “ελληνοκυπριακής κοινότητος” στις επικείμενες συνομιλίες , γεγονός που σηματοδοτεί την εγκατάλειψη του οχυρού της κυπριακής δημοκρατίας με την κατεχόμενη επικράτεια της και προβολή του συνθέτου προβλήματος ως διακοινοτικής παρεξήγησης.
Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Περί της “κοινωνικής” συνάντησης Αναστασιάδη – Έρογλου


Τους θεατρινισμούς περί κοινωνικής συνάντησης την 29 Μαΐου με τον εκπρόσωπο της κατοχής Έρογλου καλύτερα να τους ανεβάζει , ο Νίκος Αναστασιάδης , στα θέατρα των “εθνικοφρόνων” σωματείων του Δημοκρατικού Συναγερμού όπου δεν έχει πρόβλημα να τον αμφισβητήσουν οι παρωπιδοφόροι χειροκροτητές του .
Ο Νίκος Αναστασιάδης αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα της κυπριακής δημοκρατίας και προς τούτο εξελέγη και όχι για να κάνει κοινωνικές συναντήσεις με τους βιαστές της πατρίδος μας.
Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Άρχισε η ρήξη ΔΗΚΟ – Αναστασιάδη με αφορμή το έγγραφο των Η.Ε.

Τα πρώτα σχόλια του προέδρου του ΔΗΚΟ Μάριου Καρογιάν πάνω στο έγγραφο των Η.Ε. , όπου καταγράφονται οι συγκλίσεις και αποκλίσεις που σημειώθηκαν κατά τις συνομιλίες της περιόδου 2008-2012 , επιβεβαιώνουν το δικόμας σχόλιο περί αθέτησης λόγου του Αναστασιάδη προς το ΔΗΚΟ και περί πονηρών ελιγμών Αναστασιάδη.

Περί της συνάντησης Αναστασιάδη – Έρογλου

Αν ονομασθεί κοινωνική ή πολιτική η συνάντηση Αναστασιάδη – Έρογλου ολίγη έχει σημασία.
Το βέβαιο είναι ότι η προγραμματισμένη αυτή συνάντηση εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας για επανέναρξη των συνομιλιών , οπότε στη συνάντηση θα τεθούν έστω υπό τύπο κοινωνικού κουτσομπολιού τα δύο βασικά ζητήματα που θέτει ο Αναστασιάδης .
Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Καταγραφή συγκλήσεων ζήτησε και έλαβε ο Αναστασιάδης από τα Ηνωμένα Έθνη

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης ζήτησε από τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών να καταγράψει τις συγκλήσεις και αποκλίσεις που έγιναν κατά το διάστημα των συνομιλιών 2008 εως 2012.
Κατ' αρχή να πούμε ότι ένα τέτοιο έγγραφο θα ήταν "λογικότερο" να είχε ζητήσει ο τέως πρόεδρος ώστε να έχει και τον πρώτο λόγο επί του εγγράφου που πιθανό να παραλείπει ή να αλλοιώνει ή να υπερβάλει ορισμένα γεγονότα.
Στη συνέχεια πρέπει να θυμίσουμε ότι ο πρόεδρος Αναστασιάδης εξήγγειλε προεκλογικά ότι δεν θα βαδίσει πάνω στα ίχνη που άφησε ο Χριστόφιας ένεκεν των διαφωνιών του με ορισμένες προτάσεις οι οποίες αποτέλεσαν και την αιτία της απομάκρυνσης του ΔΗΚΟ και της προσκόλλησης αυτού στο ΔΗΣΥ.
Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Για την απόφαση του λεγομένου εθνικού συμβουλίου

Η απόφαση του λεγομένου εθνικού συμβουλίου για παραμονή στην ευρωζώνη και υπαγωγή της Κύπρου στο μνημόνιο ήταν αναμενόμενη και στην ουσία θεατρινίστικη διότι ήδη η Κύπρος δέθηκε στα σκληρά δεσμά της διεθνούς και ντόπιας τραπεζοκρατίας.
Αυτή η συζήτηση έπρεπε να γίνει επί κυβερνήσεως ολετήρος Χριστόφια και οχι εκ των υστερών . Έπρεπε από τότε να είχε τεθεί ο προβληματισμός της εξόδου από την ευρωζώνη και της ανασυγκρότησης της οικονομίας μας πάνω σε νέες βάσεις , όπως εμείς οι εθνικοκοινωνιστές του Ε.ΔΗ.Κ. , προτείναμε .
Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΚΑΤΩ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ

Το κτίριο της ΛΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στην είσοδο της Λευκωσίαςξηλώνεται.
Όχι όμως για να σημάνει την πολυπόθητη πτώση του καπιταλισμού και της τραπεζοκρατίας.
Η ΛΑΙΚΗ ξηλώνεται για να ενισχυθούν άλλες τράπεζες με μνημόνια και χρέη στο λαό που θα εισπραχθούν με τη βία του φόρου και του απάνθρωπου αστυνομικού κράτους .
Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Διορίζουν συνομιλητή και υποβαθμίζουν την κυπριακή δημοκρατία


Ο υπουργός εξωτερικών της κυπριακής δημοκρατίας Ιωάννης Κασουλίδης δήλωσε ψες στο MEGA ότι η κυβέρνηση Αναστασιάδη θα διορίσει συνομιλητή για να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τους τούρκους κατακτητές.
Τόνισε μάλιστα ο Κασουλίδης ότι ο νέος συνομιλητής δεν θα έχει καμία σχέση με τα ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ άρα δεν θα αποτελεί πρόβλημα για την Τουρκία να συζητά μαζί του.
Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Εκτελέστηκε ο “ληστής των φούρνων” ;;;;

Τρεις σφαίρες δέχτηκε ο “ληστής των φούρνων” από αστυνομικό .
Ποια από αυτές τις σφαίρες ρίχθηκε για αυτοάμυνα ως διατείνεται το αστυνομικό σώμα και ποιες για εν ψυχρώ εκτέλεση του πεινασμένου ίσως ληστή (δεδομένου ότι ζούμε σε συνθήκες μνημονίου και ξένης και ντόπιας τοκογλυφικής κατοχής) δεν θα μάθουμε ποτέ.
Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Ολιγαρχικές αρλουμπολογίες του Αβέρωφ Νεοφύτου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου χαρακτήρισε κάθε πρόταση εξόδου από την κρίση που δεν συμβαδίζει με το μνημόνιο , την τρόικα , την ευρωζώνη , και τις δικές του οικονομικές καπιταλιστικές , ολιγαρχικές αρλουμπολογίες , ως λαϊκισμό που θα οδηγήσει στην χρεοκοπία.
Χρεοκοπία χειρότερη από αυτή που υπόκειται η κοινωνία δεν μπορεί να υπάρξει.
Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Δόξα και τιμή στους ήρωες Μιχαήλ Καραολή και Ανδρέα Δημητρίου

Η μέγιστη τιμή προς τους ήρωες της ΕΟΚΑ που έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία και την Ένωση , είναι η συνέχιση του απελευθερωτικού αγώνα μέχρι τη τελική νίκη .

ΕΔΗΚ : Έλληνες της Κύπρου αντισταθείτε

Έλληνες της Κύπρου αντισταθείτε στην κυβέρνηση των μειοδοτών του ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ που αφού παρέδωσαν τη πατρίδα στους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους τώρα την χαρίζουν στους εβραίους και ετοιμάζονται να την ξεπουλήσουν στους κτηνοτούρκους κατακτητές μέ το σχέδιο “επιστροφής της Αμμοχώστου”.
Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ο Ιωάννης Κασουλίδης συνεχίζει την εθνική μειοδοσία

Από τις δηλώσεις Κασουλίδη μετά την συνάντηση του με τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Γκι Μουν συμπεραίνουμε ότι η κυβέρνηση Αναστασιάδη συνεχίζει τις δύο περιελισσόμενες γραμμές στον κεντρικό άξονα της μειοδοσίας .
Η μία γραμμή είναι αυτή των συνομιλιών για την δήθεν εξεύρεση τελικής λύσης και η άλλη είναι η γραμμή της εμπράγματης λύσης δηλαδή της “λύσης” που επιβάλλεται βήμα προς βήμα δημιουργώντας κάθε φορά νέα τετελεσμένα , νέα δεδομένα.
Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Εκλιπαρούν αναβολή επανέναρξης των συνομιλιών

Ο υπουργός εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης εκλιπαρεί τον ΟΗΕ , τους Αμερικάνους ,τους εγγλέζους , τους εβραίους και τους τούρκους κατακτητές , για αποδοχή αναβολής έναρξης του νέου κύκλου συνομιλιών με την αιτιολογία της επικέντρωσης της κυβέρνησης Αναστασιάδη στην οικονομική κρίση που μαστίζει τη Κύπρο.
Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ΕΞΩ Η ΤΡΌΙΚΑ - ΕΞΩ ΟΙ ΕΒΡΑΊΟΙ






ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ - ΕΔΗΚ 

Εναντίον του συστήματος


Με χαμόγελο αινιγματικότερο εκείνου της Τζιοκόντα , η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου εξήγγειλε σχέδιο εργοδότησης 8.000 ανέργων . Για τις 6000 που προορίζονται στη ξενοδοχειακή βιομηχανία , το κράτος θα καλύπτει τους μισθούς τους γύρω στο 40 % . Για τις άλλες 2 .000 δεν διευκρινίζεται η κρατική παροχή.
Η τακτική αυτή της επιδοτούμενης εργασίας είναι ένα προπαγανδιστικό βεγγαλικό της ολιγαρχίας που δεν θα ωφελήσει την οικονομία αλλά τουναντίον θα επιβαρύνει την ευρεία παραγωγική βάση με περισσότερους φόρους και θα ανοίξει νέες ανάγκες δανεισμού.
Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Σχέση πάνω σε "κοινές αξίες" με τους Εβραίους εγκαινιάζει ο Αναστασιάδης

Εμείς οι Έλληνες εθνικοκοινωνιστές τασσόμαστε ενάντια στο άνοιγμα προς το Ισραήλ που εγκαινίασε η κυβέρνηση Αναστασιάδη , άνοιγμα που θα εξελιχθεί σε εξάρτηση και υποτέλεια της Κύπρου στο Ισραήλ.
Διαφωνούμε επίσης με τον πρόεδρο Αναστασιάδη στη σύναψη σχέσεων με τους εβραίους πάνω σε “κοινές αρχές και αξίες” όπως είπε χαρακτηριστικά. Ποίες είναι αυτές οι κοινές αρχές και αξίες των Ελλήνων με τους Εβραίους;
Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Δόξα και τιμή στον Μπόμπι Σάντς


5 Μαίου 1981 ο ήρωας του Ιρλανδικού απελευθερωτικού αγώνα Μπόμπι Σάντς αφήνει την τελευταία του πνοή στο μπλοκ «Η» των φυλακών Μέιζ ύστερα από μακράν απεργία πείνας.
Ο ηρωικός θάνατος του Μπόμπι Σάντς εμπνέει κάθε αγωνιστή της ελευθερίας ενάντια σε κάθε μορφή κατοχής και αποικιοκρατίας.

Η πασχαλινή ταξική προπαγάνδα της εκκλησίας της Κύπρου


Θεμελιώδης αρχή του εθνικοκοινωνισμού και του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος είναι να υπερασπίζεται την αλήθεια και να πολεμά το ψέμα.
Και πράγματι είναι μεγάλο ψέμα να λέμε στο λαό ότι : “τα ξένα κέντρα επέβαλαν τον οικονομικό στραγγαλισμό στον τόπο μας και επιχειρούν την οικονομική κατοχή της πατρίδας μας» .
Αναφερόμαστε στο πολιτικό διάγγελμα του αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου , που εκμεταλλευόμενος την Κυριακή της Λαμπρής , άσκησε από άμβωνος ταξική προπαγάνδα υπέρ της ληστρικής τραπεζικής ολιγαρχίας και του Ζυριχικού προδοτικού πολιτικού κατεστημένου.
Σάββατο 4 Μαΐου 2013

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΈΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΡΑ


Η αμυντική συνεργασία της Κύπρου με το Ισραήλ παρουσιάζεται από την κυβέρνηση ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ ως μια ισχυρή απάντηση στις αμφισβητήσεις και προκλήσεις της Τουρκίας .
Μια συνεργασία που θα συμπλήρωνε την ήδη ισχυρή εθνική άμυνα δεν θα συνιστούσε πρόβλημα. Όμως όταν αυτή η συνεργασία τείνει να εξελιχθεί σε επέκταση της ζώνης επιρροής του Ισραήλ στη Κύπρο με δεδομένη την διαλυμένη άμυνα μας και παροπλισμένο το ενιαίο αμυντικό δόγμα με την Ελλάδα , παύει πια να είναι συνεργασία και μετατρέπεται σε επικυριαρχία με προοπτική μιας Ισραηλινής κατοχής στην ελεύθερη επικράτεια της κυπριακής δημοκρατίας.
Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ ΓΡΑΙΚΎΛΟΙ

Όπως έχουμε γράψει και άλλοτε , η ζημιά που υπέστη το τραπεζικό σύστημα της Κύπρου από την απομείωση των ελληνικών ομολόγων είναι ένα μεγάλο ψέμα των τραπεζιτών .
Όμως το γεγονός της ληστρικής επένδυσης ποσού που αντιστοιχεί στο 25 % του ΑΕΠ της Κύπρου σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου με επιτόκια πέραν του 13 % , δείχνει ότι η Κύπρος ήθελε να ζει κάνοντας τον τοκογλύφο της μητρός πατρίδος.
Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΕΔΗΚ : το πνεύμα της ιδεολογικό-πολιτικής αντίστασης


 
Στενές σχέσεις με το Ισραήλ εγκαινιάζει η κυβέρνηση Αναστασιάδη.
Μας έφεραν τους τοκογλύφους της τρόικας , τώρα μας κουβαλούν και τους Εβραίους , ενώ οι εγγλέζοι απο την άλλη διεκδικούν υφαλοκρηπίδα και μερίδιο στην κυπριακή ΑΟΖ.
Εντός του μηνός αρχίζουν και οι συνομιλίες με το κατοχικό μόρφωμα στα πλαίσια μιας γραμμής που ήδη χάραξε ο πρόεδρος Αναστασιάδης , για λύση στη βάση σύγκλισης συμφερόντων.
Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ – ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ


Η δανειακή σύμβαση επικυρώθηκε από την κυπριακή βουλή , απο τα τρία κόμματα της δεξιάς , ΔΗΣΥ , ΔΗΚΟ και ΕΥΡΩΚΟ.
Ο δρόμος της υποτέλειας της πατρίδος μας στους ξένους και ντόπιους τοκογλύφους και ολιγάρχες είναι τώρα ανοικτός.
Η θέση του ΑΚΕΛ για έξοδο από την ευρωζώνη διαμορφώνει το πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης που θα ακολουθήσει .