Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Αντιμνημονιακό φυλλάδιο του Ε.ΔΗ.Κ



Αντιμνημονιακό φυλλάδιο του Ε.ΔΗ.Κ.που μοιράζεται  στο λαό.
Τίποτα δεν σταματά την εθνικοκοινωική αντεπίθεση στην δικτατορία του Ζυριχικού κατεστημένου και της τραπεζοκρατίας.

Χαιρετίζουμε την αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους


Καλούμε την κυβέρνηση της κυπριακής δημοκρατίας την οποία συγχαίρουμε για το θετικό ψήφισμα της υπέρ των Παλαιστινίων , να λάβει σοβαρά υπόψιν την αλλαγή δεδομένων στις ΑΟΖ της Ανατολικής Μεσογείου , δεδομένου ότι η Παλαιστίνη αποκτά δική της ΑΟΖ η οποία γειτνιάζει με την κυπριακή ΑΟΖ.
Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Συγκέντρωση – διαμαρτυρία κατά του μνημονίου και της τραπεζοκρατίας

Ξυπνάτε Έλληνες
Η κατοχή της τρόικας και του μνημονίου έρχεται να σκεπάσει την πατρίδα με την συνεργασία της ντόπιας ληστρικής τραπεζοκρατίας.
Μην υποκύψεις στη σκλαβιά . Μην ακούς τα κατοχικά μέσα “ενημέρωσης” .
Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Το νέο κόλπο της τραπεζοκρατίας


Το σύστημα της τραπεζοκρατίας βρίσκει χίλιους τρόπους να αμυνθεί και να αντεπιτεθεί στη συνέχεια , στα λαϊκά και εθνικά συμφέροντα.
Σκέφτηκαν λοιπόν να ανεβάσουν την παράσταση των ατομικών ευθυνών ορισμένων καθαρμάτων τραπεζοϋπαλλήλων και διεφθαρμένων πολιτικών.
Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Έκκληση στους αριστερούς ψηφοφόρους του ΑΚΕΛ


Κύπριε εργαζόμενε
Το ΑΚΕΛ εμφανίζεται σαν φιλεργατικό και λαϊκό κόμμα .
Στη πραγματικότητα υπηρετεί τον ληστρικό χρηματοπιστωτικό καπιταλισμό και καταβάλλει ασθμαίνουσα προσπάθεια , δια του δήθεν κομμουνιστή Χριστόφια να γεμίσει τα ταμεία των τοξικών τραπεζών , ξεπουλώντας τη πατρίδα και υποβιβάζοντας και υποθηκεύοντας την εργατική σου δύναμη στους διεθνείς και ντόπιους τοκογλύφους.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 29 ΝΟΕΜΒΡΗ - ΕΞΩ Η ΤΡΟΙΚΑ


Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, Λεμεσός

Έξω η Τρόικα από την Κύπρο

 Για ακόμα μια φορά ο κυπριακός λαός γίνεται μάρτυρας της σύσσωμης πολιτικής ηγεσίας που αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς με τη συνένοχη κάλυψη των δημοσιογράφων κ.λπ. συνδικαλιστών.
Μετά την εδαφική κατοχή από τους αγγλότουρκους, το νησί μπαίνει σε μια νέου είδους κατοχή, την οικονομική, αφού τα έχουν βρει με τους Τροϊκανούς στην αφαίμαξη του δύσμοιρου αυτού τόπου της ανεργίας και της ανασφάλειας, για να εξυπηρετήσουν την τραπεζοκρατία τους. Όποιος νομίζει ότι θα μας βοηθήσουν οι

ξένοι και πως οι πολιτικοί μας εξάντλησαν κάθε περιθώριο για εναλλακτικές λύσεις πλανώνται.Το ίδιο σύστημα που υπηρετούν, θα συνεχίσει να υφίσταται σφίγγωντας ακόμα περισσότερο τη θηλιά στη χαμηλόμισθη παραγωγική τάξη προς εξυπηρέτηση των ολίγων και εκλεκτών.
Σε σένα που έμαθες να αντιστέκεσαι.
Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Λιλλήκας , ο δημοπράτης της Κύπρου

Η κυπριακή τραπεζοκρατία ετοιμάζει εναλλακτική πρόταση για την χρηματοδότηση της και την συνέχιση της καταλήστευσης των παραγωγικών δυνάμεων της κοινωνίας , εάν τυχόν αποτύχει η υπογραφή μνημονίου με την τρόικα.
Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Εθνικοκοινωνική αντεπίθεση στη βία του μνημονίου

Πολίτη της ελληνικής Κύπρου
Μην εγκλωβίζεσαι στην τρομοκρατική προπαγάνδα του συστήματος της ολιγαρχικής ταξικής εκμετάλλευσης .
Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Εχθρός του λαού είναι η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ


Η προδοτική υπογραφή του μνημονίου θα αποτελέσει την αρχή πολλών δραματικών εξελίξεων . Μια εικόνα της καταστάσεως που θα δημιουργηθεί , μας δίνουν τα διαδραματιζόμενα στην Ελλάδα άλλα και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες που υπέστησαν το μνημόνιο.
Στη Κύπρο όμως τα πράγματα θα είναι χειρότερα , διότι η υφεσιακή ανεργία του μνημονίου που θα προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα θα αναγκάσει σε μαζική μετανάστευση τη νεολαία.
Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Ορθό το μαυροκόκκινο λάβαρο της αντίστασης και της εθνικοκοινωνικής ανασυγκρότησης .

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ
και εθνικοεπαναστατικές συνιστώσες 

Λουκάς Σταύρου : 10 προτάσεις ανασχέσεως του εθνικού κινδύνου


  • Πρώτη πρόταση : επιστροφή σε εθνικό νόμισμα ( κυπριακή δραχμή).
  • δεύτερη πρόταση : στρατιωτική ένωση Ελλάδος-Κύπρου ( Ενιαίος ελληνικός στρατός) .
  • Τρίτη πρόταση : Κρατικοποίηση των τοξικών τραπεζών και χάρισμα των χρεών των πολιτών προς αυτές καθώς και εγγύηση των καταθέσεων των πολιτών με εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων των εν λόγω τραπεζών. Να πέσει το τσεκούρι της δικαιοσύνης στα κεφάλια των διεφθαρμένων.
Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΌΣ :Η ιδεολογία της κοινωνικής συνοχής ενάντια στην κυρίαρχη τάξη


Τα οικονομικά πράγματα του έθνους έχουν φτάσει σε αδιέξοδο λόγω συστήματος . Η λύση δεν μπορεί να προέλθει μέσα από το σύστημα , διότι δεν είναι δυνατή η έξοδος από την κρίση στα πλαίσια της διατήρησης του συστήματος και των δομών του , που εξυπηρετούν μόνο την εξουσιαστική ληστρική τάξη της ολιγαρχίας.
Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Εθνικοκοινωνικός αγώνας ενάντια στην εξουσιαστική τάξη



Το σοσιαλκαπιταλιστικό μοντέλο της λεγομένης Μεικτής Οικονομίας καταρρέει . Η συνύπαρξη ενός υπέρογκου δημόσιου τομέα , που αναπτύχθηκε κάτω από διάφορες κρατικιστικές ιδεολογίες , με την ανεξέλεγκτη χρηματοπιστωτική αγορά , συνέτριψαν ως δύο μυλόπετρες την παραγωγική βάση των εθνικών οικονομιών .
Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ο εφιάλτης του σχεδίου Ανάν

Για την “δική μας πλευρά' , δηλαδή για το προδοτικό Ζυριχικό κατεστημένο , το σχέδιο Ανάν ανήκει ανεπιστρεπτί στο παρελθόν.
Για την “άλλη πλευρά” που είναι το κατοχικό μόρφωμα και η τουρκία , το σχέδιο Ανάν θεμελίωσε κάποιες πραγματικότητες που θα προσδιορίσουν το μέλλον του λεγόμενουκυπριακού προβλήματος.
Το σχέδιο Ανάν , ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, έθεσε κάποιες βάσεις που οι τούρκοι τις θεωρούν αδιάσειστες και επί αυτών προσπαθούν να δομήσουν τη λύση που επιθυμούν.
Το σχέδιο Ανάν εγκαινίασε ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΆ ΣΩΜΑΤΑ τα οποία οι τούρκοι ερμηνεύουν ως δύο λαούς . Η συμμετοχή μάλιστα των τούρκων εποίκων στο δημοψήφισμα “νομιμοποίησε” την παρουσία τους στη Κύπρο αφού τους έδωσε το δικαίωμα να αποφαίνονται περί του πολιτειακού μέλλοντος της.
Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Ε.ΔΗ.Κ. : ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Γιώργος Λιλλήκας : συνέργησε στην εσχάτη προδοσία της άρσης της εμπολέμου καταστάσεως και του ανοίγματος των οδοφραγμάτων που αναβάθμισε το κατοχικό μόρφωμα και αύξησε δραματικά τον εποικισμό της κατεχόμενης πατρίδος μας.

Τιμή στον ήρωα Κυριάκο Μάτση


Τιμή στον ήρωα Κυριάκο Μάτση που έπεσε για μια Κύπρο ελεύθερη και ενωμένη με την Ελλάδα.
Σήμερα Κυριάκο Μάτση αυτοί που με πλαστικές σημαιούλες καταθέτουν στεφάνια στη μνήμη σου , υποστηρίζουν τους προδότες που θέλουν να μεταλλάξουν το πρώτο προδοτικό κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης σε ένα δεύτερο πιο μοντέρνο κατακτητικό σύνταγμα που θα δίνει τη γη που πότισες με το αίμα σου , εσύ και οι άλλοι παμμέγιστοι ήρωες της ΕΟΚΑ , στους κτηνοτούρκους κατακτητές.
Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ε.ΔΗ.Κ : εθνικοκοινωνική αντεπίθεση στη σκλαβιά της Κύπρου


Το Ζυριχικό κατεστημένο της Κύπρου επειδή δεν είναι αποφασισμένο να συγκρουστεί με τα κακώς κείμενα που είναι από τη μια το υπέρογκο κράτος που δομήθηκε πάνω στη πελατειακή σχέση των κομμάτων με το εκλογικό σώμα και από την άλλη το ληστρικό χρηματοπιστωτικό σύστημα εκ του οποίου τρέφεται το κατεστημένο , κατ' ανάγκη θα παραδώσει την Κύπρο στη τρόικα και στα μνημόνια της.
Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Μήνυμα για την επέτειο του πολυτεχνείου

Με την ευκαιρία της επετείου των επεισοδίων του Πολυτεχνείου , εκφράζουμε την εναντίωση μας τόσο στη στρατιωτική χούντα που άφησε την Κύπρο ανυπεράσπιστη στις ορέξεις του τουρκικού επεκτατισμού , όσο και στην δικτατορία του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού , που μέσα από μια διαδρομή ολιγαρχικής καταλήστευσης και διάλυσης της παραγωγικής βάσης της οικονομίας παρέδωσε την Ελλάδα στους γύπες της διεθνούς τοκογλυφίας.

Κάτω η απεχθής δικτατορία του Ζυριχικού κατεστημένου

Στην πρόσφατη δημοσκόπηση του ΡΙΚ που παρουσιάστηκε στις 15 Νοέμβρη από το τηλεοπτικό κανάλι του ΡΙΚ-1 , έγινε αναφορά στην υποψηφιότητα Λουκά Σταύρου με ποσοστό 0,2 % .
Καταγγέλλουμε για άλλη μια φορά τον πόλεμο φίμωσης και αποσιώπησης που δέχεται ο υποψήφιος του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος και των συνιστωσών εθνικοκοινωνικών δυνάμεων .
Ούτε ένα λεπτό δεν δόθηκε στον υποψήφιο των εθνικοκοινωνιστών στα μέσα ενημέρωσης τόσο τα δημόσια όσο και τα ιδιωτικά.
Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

φυλλάδιο του ΕΔΗΚ



Έλληνα της Κύπρου
 
ΨΗΦΙΣΕ ΛΟΥΚΑ ΣΤΑΥΡΟΥ
Για να ενισχύσεις την εθνικιστική αντίσταση του κυπριακού ελληνισμού στην τουρκική και αγγλική κατοχή, στην ολιγαρχία του πλούτου και των τραπεζών, στο ενδοτικό πολιτικό κατεστημένο που προσκυνά τους κατακτητές και υπηρετεί την πλουτοκρατική ολιγαρχία.
Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Οι τούρκοι ανακήρυξαν το ψευδοκράτος οι προδότες το ενίσχυσαν


Οι τούρκοι κατακτητές προέβησαν στην ανακήρυξη του ψευδοκράτους κατά παράβαση κάθε διεθνούς νομιμότητας , που δυστυχώς για την Κύπρο όχι μόνο μένει ανεφάρμοστη αλλά υποσκάπτεται και από τον οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών με κύριο υποκινητή τον άγγλο συγκατακτητή .
Παρά ταύτα όμως δεν πέτυχαν πολλά πράγματα οι τούρκοι από το 1983 που ανακήρυξαν το ψευδοκράτος μέχρι το 2003.
Τι συνέβη το 2003;
Η προδοτική άρση της εμπολέμου καταστάσεως και το άνοιγμα των οδοφραγμάτων.
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Οι τούρκοι προελαύνουν στη Κύπρο και οι προδότες υποκλίνονται


Την ώρα που το πολιτικό κατεστημένο απεργάζεται την παράδοση της εναπομείνασας κυριαρχίας της κυπριακής δημοκρατίας στην τρόικα , προκειμένου να γεμίσουν τα ταμεία των ληστρικών τοξικών τραπεζών και να χρηματοδοτηθεί ο υπέρογκος δημοσιοϋπαλληλικός τομέας , ο τουρκικός στρατός μεταθέτει τα συρματοπλέγματα εντός της νεκρής ζώνης και καταλαμβάνει και άλλα εδάφη.

η Κύπρος θα ελευθερωθεί μόνο με ένοπλο αγώνα

Για την λευτεριά της σκλαβωμένης πατρίδος Κύπρου , ένας δρόμος υπάρχει. Ο δρρόμος του ένοπλου  αγώνα .

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Όχι στις μαριονέτες του κατεστημένου , Αναστασιάδη , Μαλά , Λιλλήκα


Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές λένε ΟΧΙ στους εκλεκτούς του κυπριακού κατεστημένου , στον Αναστασιάδη , στον Μαλά και στον Λιλλήκα.
Λέμε ΟΧΙ για το ενδοτικό παρελθόν τους , αλλά και για τις θέσεις και προτάσεις τους που αφορούν το παρών και το μέλλον της Κύπρου.
Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ο κυπριακός λαός υπέκυψε στη μοίρα της τρόικας και των προδοτών


Ενώ οι κρατούντες ετοιμάζονται να παραδώσουν την κυριαρχία της κυπριακής δημοκρατίας στην τρόικα , με σκοπό να ανακεφαλαιοποιηθούν οι ληστρικές τράπεζες και τα υπέρογκα έξοδα του πελατειακού κράτους , η παραγωγική βάση της κοινωνίας παρακολουθεί απαθής σαν να περιμένει κάτι που θα βελτιώσει την κατάσταση της .
Η προπαγάνδα που ασκείται αδιάλειπτα προ μηνών από όλα τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης και όλα τα κομματικά επιτελεία καλλιεργεί την εξής εικόνα:
Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Πρόεδρε Χριστόφια μην υπογράψεις το μνημόνιο


Η ιδιωτικοποίηση των “κερδοφόρων” ημικρατικών οργανισμών , ΄σύμφωνα με δήλωση του προέδρου Χριστόφια , είναι ένας από τους όρους της τρόικας που συσχετίζεται με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Θέλουν δηλαδή να ξεπουληθούν οι εν λόγω οργανισμοί και τα λεφτά να ριφθούν στο λάκκο των λεόντων , δηλαδή στις τοξικές τράπεζες. 'Έτσι η ολιγαρχία του πλούτου θα έχει ένα διπλό όφελος . Από την μια θα περάσει στα χέρια της τους ημικρατικούς και από την άλλη θα πάρει πίσω τα λεφτά που θα δώσει για την εξαγορά τους.
Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Το ΕΥΡΩΚΟ απαιτεί να φορτωθεί στο φορολογούμενο λαό το ρίσκο των αξιογράφων

Το ζήτημα των αξιογράφων πρέπει να το επιλύσουν οι τραπεζίτες σε συνεργασία με τους καταθέτες.
Ο λαός δεν έχει καμία υποχρέωση να χρεωθεί τις κλεψιές και τις κομπίνες των τραπεζιτών.

Η υποψηφιότητα Λουκά Σταύρου σε συνθήκες ιδανικής δημοκρατίας


Διαγράφτηκαν από το facebook τα προφίλ και οι σελίδες του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος – ΕΔΗΚ , του υποψηφίου για τις προεδρικές εκλογές της κυπριακής δημοκρατίας Λουκά Σταύρου και πολλών στελεχών του κόμματος και του επιτελείου στήριξης της υποψηφιότητας Λουκά Στάυρου.
Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ιδού τα αισχρά έργα της κυπριακής κομματοκρατικής βουλής


Άλλα 3 δις φόρτωσε η βουλή της κυπριακής κομματοκρατίας στον λαό για να τα δώσει στους τραπεζίτες.
Ως γνωστό τα λεφτά αυτά θα τα πάρουν με τόκους από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και οι ντόπιες τράπεζες συμπεριλαμβανομένου και του Συνεργατικού θα επαναδανείσουν το κράτος με πρόσθετους τόκους , ενω ένα μέρος των χρημάτων θα δοθεί στα κόμματα και στους λίγους εκλεκτούς της ολιγαρχίας.
Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ


Ακόμα δεν τέθηκε ο κυπριακός ελληνισμός κάτω από τον ζυγό της τρόικας και των μνημονίων της και οι γνωστοί ανθελληνικοί κύκλοι άρχισαν να κτυπούν την ελληνική ταυτότητα της Κύπρου .
Τα πυρά κατά της εθνικής μας ταυτότητος εκτοξεύθηκαν  αυτή τη φορά από τον ανεκδιήγητο διευθυντή του Γερμανικού Ινστιτούτου Γκαίτε που ακούει στο όνομα Μπόρν-Λούλης ( Bjorn, Luley ).
ο ανιστόρητος αυτός Λούλης εξέφρασε την απορία του που είδε να κυματίζουν ελληνικές σημαίες στο νησί αντί κυπριακές.
Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Άρχισαν τα όργανα της συνεκμετάλλευσης της κυπριακής ΑΟΖ με τους τούρκους


Άρχισαν να παίζουν στο παρασκήνιο τα όργανα της Συνεκμετάλλευσης της κυπριακής ΑΟΖ με τους τούρκους κατακτητές .
Σε συνέδριο που έγινεστη Κύπρο , του Οργανισμού Συνεργασίας των Ρυθμιστικών Αρχών Ενέργειας , ο διευθυντής του οργανισμού ανέφερε χαρακτηριστικά πως “δεν είναι σίγουρος πως η ΕΕ μπορεί να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της Κύπρου και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι “η ΕΕ μπορεί να ασκήσει πίεση στην Τουρκία για να βρεθεί μέσα σε λογικά πλαίσια” και παρακάτω λέει πως “ υπάρχει ένα γενικότερο ζήτημα που αφορά τις σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Τουρκίας, που χρειάζεται να σταθεροποιηθεί και να επιλυθεί”
Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Από την συνέντευξη Αναστασιάδη στο MEGA


Από την χθεσινή συνέντευξη στο MEGA , του υποψηφίου του ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ γνωστού από την υποστήριξη του στο σχέδιο Ανάν που το προδοτικό κυβερνών ΔΗΚΟ έθεσε τότε σε διπλό δημοψήφισμα με την συμμετοχή των εποίκων , κ. Αναστασιάδη , επισημαίνουμε τα κάτωθι:

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

100 χρόνια απο την απελευθέρωση της Χιμάρας.Η προκήρυξη του αρχηγού Σπυρομήλιου




Η ιστορική προκήρυξη του Αρχηγού Σπυρομήλιου
Προς Χειμαρριώτας
Χειμαρριώται!
Καταλαμβάνων εν ονόματι του Βασιλέως των Ελλήνων Γεωργίου του Α΄ και της Ελληνικής Κυβερνήσεως την Επαρχίαν Χειμάρρας, κηρύσσω αυτήν ελευθέραν ως αναπόσπαστον τμήμα της μίας και αδιαιρέτου μεγάλης Ελληνικής Πατρίδος. Πληρούται ούτω ο πόθος πολλών γενεών αίτινες επότισαν την γην ταύτην με το αίμα των και προσέφερον εις την πατρίδα τας μεγαλυτέρας των θυσιών.
Φέρων μεταξύ Υμών τα αγαθά της ελευθερίας, της νομίμου τάξεως και ισοπολιτείας, τρέφω την αδιάσειστον ελπίδα ότι λησμονούντες το πικρόν παρελθόν θέλετε τηρήσει απέναντι των γειτόνων υμών Μουσουλμάνων την αξιοπρεπή εκείνην στάσιν ην υπαγορεύουσιν οι νόμοι του Ελληνικού Κράτους και τα αισθήματα λαού ανδρείου και ευγενούς ως υπήρξε πάντοτε ο ελληνικός λαός.

Όχι στην υποτέλεια της τρόικας


Το πολιτικό κατεστημένο συναποφάσισε να παραδώσει την Κύπρο στην τρόικα που θα ισοπεδώσει την κυριαρχία της μέσα από τα αλλεπάλληλα μνημόνια που θα ακολουθήσουν της πρώτης υπογραφής στην υποτέλεια.
Παράλληλα όμως εμφανίζονται στο λαό ως υπερπατριώτες που πασκίζουν να περισώσουν διάφορα προνόμια της δημοσιοϋπαλληλικής παρασιτοκρατίας και της φορολογικής νοοτροπίας του κράτους πού διατηρεί ελαφρύνσεις στους πλούσιους και επιβαρύνσεις στο λαό.
Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Ε.ΔΗ.Κ : Να καταργηθεί το εφάπαξ προς δημόσιους υπαλλήλους


Το εφάπαξ προς τους δημόσιους υπαλλήλους πρέπει να καταργηθεί οριστικά διότι δεν προέρχεται από περικοπή μισθών των δημοσίων υπαλλήλων και συμβολή στα ασφαλιστικά ταμεία αλλά κυριολεκτικά αρπάζεται από τους φόρους του λαού και προσφέρεται στους δημόσιους υπαλλήλους μέσα από την φορολογική βία που ασκεί στη παραγωγική κοινωνία το πελατειακό πολιτικό σύστημα και ο δημοσιοϋπαλληλικός συνδικαλισμός.
Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Η κατά Λιλλήκα αρχή του ανακλητού


Μια από τις “δεσμευτικές θέσεις” του Λιλλήκα είναι η πρόταση για το ανακλητό των αντιπροσώπων. (δείτε το κείμενο του εκλογικού επιτελείου Λιλλήκα εδώ ) .

Θέση: Κτυπούμε τον Λιλλήκα διότι αποτελεί μια ακόμα μεταμφίεση του προδοτικού κατεστημένου με στόχο να εμφανίσει μια νέα υποχωρητική και ολιγαρχική πρόταση ως την “άλλη επιλογή”.

Αντιρρήσεις επί της πρότασης του ανακλητού:

Κάτω τα χέρια από την εθνική κυριαρχία , προδότες


Η συζήτηση με την τρόικα ευρίσκεται ακόμα στη πρώτη φάση της , όπου εξετάζεται η σχέση του δανείου που θα δοθεί στο δημόσιο και οι “αναγκαίες” κατά την τρόικα συρρικνώσεις της εθνικής κυριαρχίας σε θέματα προϋπολογισμού και διοργάνωσης των δημοσίων οικονομικών που άπτονται ζητημάτων εργατικών δικαίων, φορολογίας κλπ .
Αυτή η συζήτηση αφορά το μικρότερο μέρος του δανείου. Το μεγάλο μέρος που θα δοθεί στις τράπεζες , δεν τέθηκε ακόμα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Οπότε αναμένεται περεταίρω συρρίκνωση της εθνικής κυριαρχίας που θα συνοδεύεται μάλιστα με εμπράγματες εγγυήσεις.
Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Πρόεδρος Χριστόφιας: ένας παλιάτσος στο τσίρκο του καπιταλισμού

Πρόεδρε Χριστόφια , παραδίδεις τον κυπριακό ελληνισμό στους διεθνείς και ντόπιους τραπεζίτες για τρεις κυρίως λόγους:
Πρώτο : διότι με αυτό το τρόπο ικανοποιείται η εθνομηδενιστική σου μανία παραδίδοντας την κυριαρχία της κυπριακής δημοκρατίας στους ξένους τοκογλύφους.
Δεύτερο : διότι γνωρίζεις ότι μέσω της φτώχειας και της εξαθλίωσης του κυπριακού ελληνισμού θα πραγματωθεί αυτό που εσύ δεν πέτυχες με τις υποχωρήσεις και προσφορές σου , δηλαδή η παράδοση της Κύπρου στους τούρκους κατακτητές.
Τρίτο : για να εξυπηρετήσεις τα συμφέροντα του ΑΚΕΛ που ως μέρος της ντόπιας πλουτοκρατίας είναι αλληλένδετα τα συμφέροντα του με εκείνα του ληστρικού τραπεζικού συστήματος που η θλιβερή θητεία σας αρκούντως υπηρέτησε.
Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Η υποψηφιότητα Λουκά Σταύρου στο στόχαστρο του ραββίνου Μορντεχάι Φριζή

Μόνο προδότες αξίζει να σας κυβερνούν σκλάβοι


 Το 2008 η συνκυβερνώσα βουλή και ο Χριστόφιας , δώσανε στις τράπεζες ένα πελώριο γραμμάτιο αξίας 3 δις ευρώ ως εγγύηση για να πάρουν ρευστό από την Ευρωπαϊκή Κεντρική τράπεζα.
Αυτό το γραμμάτιο είναι να πληρωθεί τον Νοέμβρη του 2012.